B.I.-G.I.S.

Voor retail, distributie, & mobiele medewerkers op het terrein.

de winkel van NU

Business Intelligence en Geografische Informatie Systemen in combinatie met POS Software en CRM software zijn niet langer de toekomst. Ze bestaan, zijn operationeel, ... ze zijn het NU. Ontdek de mogelijkheden. Vraag info.

bedrijfsmiddelen op kaart

Weet op elk moment waar alles zich bevind en hoe het beweegt. 
Traceer alles. uw wagenpark. uw materieel. uw materiaal. uw producten. uw goederen. 
Combineer geografische informatie met zakelijke data zoals de door-stroom-ketting, stock-verplaatsingen, levenscyclus management en rotatie-snelheid. Automatische tracering en rapportage op het juiste tijdstip. 

Traceer & beheer efficiënt uw bedrijfsmiddelen.

RFID in retail

Deze video toon heel duidelijk aan hoe eenvoudig en voordelig RFID kan gebruikt worden in retail. Het biedt voordelen voor de klant. Het gaat uiteindelijk om de klant. Het biedt ook voordelen voor u als handelaar. 

Interesse? Neem contact met ons op. 

RFID in drankenretail

Deze video geeft een voorbeeld van een bedrijf, een brouwerij, die RFID gebruikt. De voordelen zijn groot, zowel bij de productie als doorheen de ganse distriebutie ketting. 

 

Interesse? Vraag info. 

G.I.S. voor mobiele medewerkers

Eenvoudig plannen, coördineren en communiceren met medewerkes op de baan is vaak een uitdaging. Dankzij deze technologie wordt het een stuk gemakkelijker gemaakt. Zowel retail als horeca hebben vaak mobiele medewerkers: verkoopsmedewerkers, technici allerhande, onderhoudsteams, ... . 

Dispatch efficiënt, met real-time info en communicatie. Interesse? Vraag info. 

B.I.-G.I.S. info

Vraag info, demo of offerte, vul dit formulier in, of bel ons: +32 50 950 951