wij zoeken u

Omwille van onze sterke groei zoeken we steeds naar nieuwe teamspelers. Supersterren om mee samen te werken. Wilt u een nieuwe wending geven aan uw carrière? Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Value Added Resellers

Runt u een lokaal IT-bedrijf met focus op kmo's? En staat u ervoor open om een extra portfolio aan innovatieve apps te verdelen naar uw klanten? 
Laat ons dan praten. 
We bieden unieke, innovatieve apps in combinatie met prijzen die marktconform zijn en dit met een krachtig opbrengstenmodel voor de value added reseller.

Interesse?  

Contacteer ons.
Bel ons bij voorkeur op: +32488307352 
Of vul dit formulier in.  

Business development professionals

Lourense® wil haar team dringend versterken met meerdere business development professionals. Verkoop, communicatie en onderhandelen zijn uw tweede natuur.
Kom bij een fijne, progressieve organisatie die u de kans biedt om een steeds stijgend, recurrent inkomen uit te bouwen. Dit terwijl u zich kan uitleven in uw specialiteiten.  

We werken graag samen met toppresteerders die zelfstandig en berekenbaar zijn.
Achtergrond, leeftijd en geslacht zijn bij ons niet relevant. 
Een middelmatige medewerker verdient met ons zo'n 30K. Een ster verdient boven de 300K. 
Jong of oud, als u de gedrevenheid en de houding hebt, zullen wij het herkennen. 

Contacteer ons.
Bel ons bij voorkeur op: +32488307352 
Of vul dit formulier in.  

Virtual Call Assistents

Lourense® wil haar team dringend versterken met meerdere virtuele telefonische assistenten.
Bent u een gedreven telefonist(e) die het leuk vindt om met warme leads te bellen? Die er een passie voor heeft om topverkopers & business development activiteiten met de nodige telefonische activteiten te ondersteunen?  
Kom erbij en doe uw ding binnen onze fijne, progressieve organisatie.
We werken enkel samen met zelfstandige, berekenbare mensen.
Achtergrond, leeftijd en geslacht zijn bij ons niet relevant. Het vlot beheersen van de Nederlandse en/of Franse taal wel. Engels beheersen als extra taal is aangewezen. 
Hoe beter u als virtuele call-agent, vanuit uw eigen thuiskantoor uw toppresteerder(s) ondersteunt en tot resultaat brengt, hoe meer u kan verdienen. Jong of oud, als u de gedrevenheid en de houding hebt, zullen wij het herkennen. Contacteer ons.
Bel ons bij voorkeur op: +32 488 307 352 
Of vul dit formulier in.