cloud pos rd

Cloud Point-of-Sale software voor Retail & Detailhandel

Intuïtieve kassa software voor retail & detailhandel

gecombineerd met een volledig eco-systeem van apps en

hardware voor het optimaliseren en maximaliseren van uw zaak.

Eenvoudig beheer via de cloud.
Een webpanel zodat elke app onafhankelijk kan werken.

of met integraties via API zodat alle apps en toestellen als één efficiënte

oplossing werken. 

kassa

Een goed, geïntegreerd kassa systeem met een API waardoor het vlot integreert met overige software en hardware is vitaal voor retail en detailhandel. 

klanten beheer

Klanten efficiënt beheren en ermee communiceren is vitaal. Met dit platform hebt u direct de beste oplossing die er bestaat er beschikking, incl. API. 

digitale klantenkaart

Opzoek naar een oplossing om met een digitale klantenkaart te starten? Praat dan zeker eerst eens met ons. Dit is de toekomst. 

webshop | smartphone & sociale media bestel app

Een eenvoudig, simpel te beheren website en webshop platform speciaal gemaakt voor retail. Een leuke ervaring voor iedereen.  

betaal app
Smartphone betalngen zijn voor u als handelaar het meest voordelige. Hun smartphone hebben uw klanten altijd bij, hun portefeuille vaak niet.
betaalterminals

Betaalkaarten aanvaarden aan het voordeligste tarief. De goedkoopste tarieven, de goedkoopste betaalterminals en toch top kwaliteit en uitstekende service.

reservaties

Het online reserveren gemakkelijk gemaakt. tafel reservaties in horeca; tafels, stoelen, glazen, bestek, ... bij events; seats bij een voorstelling; ...

informatie en bestel kiosk

Steeds meer winkels werken met informatie en bestel kiosken in hun winkel om klanten nog beter te helpen. Van tafelkiosken tot grote kiosken.

bezoekers beheer | bezoekers tellen

Ken uw bezoekers. Weet hoeveel bezoekers er in uw zaak zijn. Weet wie ze zijn. Belangrijk naar brandveiligheid en wanneer er een incident gebeurt. 

offertes, facturen, documenten

Facturen maken van kassa ticktets naar klanten is in retail en detailhandel belangrijk. Ook het per email versturen ervan naar de klant is handig. 

boekhouding

Nieuwe, innovatieve apps voor financieel beheer en boekhouding. De boekhouding als dynamisch onderdeel van de bedrijfsvoering.

inventaris en stock beheer

Optimaliseer opslag, inventaris, stock en bestel efficientie. Reduceer stock niveau's, vermijd stock uitputting, automatiseer het beheer proces..

elektronische prijs aanduiding

Prijzen in de winkel aanpassen in de winkel met een klik op de knop. Digitale prijs etiketten in verschillende formaten, dit bespaart veel tijd en fouten!

prijzen beheer | prijs vergelijking met concurrentie

Beheer vlot de prijzen van de producten vanuit één systeem. Vergelijk snel en efficiënt de prijs van producten met die van de concurrentie en pas aan.

aankoop beheer

Een goede relatie opbouwen met leveranciers en tegelijkertijd uw aankoopprijs optimaliseren.

product tracing

Producten traceren doorheen de distributie ketting. Product traceability, traceback & trace forward.

barcode | qr code oplossingen

Werk met barcode scanners evengoed als QR code scanners om vlot te werken. Zowel aan de kassa als bij stock verwerking.

rfid

RFID en NFC zijn radiosignaal technologieën die heel wat voordelen kunnen bieden bij inventaris controle, automatisch afrekenen aan de kassa, enz..

retail weegschalen

Bij slagers, kaaswinkels, bakkerijen, delicatessen zaken, chocolade winkels en derlijkge is het afwegen een belangrijk onderdeel van het proces. 

cash machine's

Bij het ontvangen en wisselen van cash worden veel fouten gemaakt. Bovendien is het niet erg hygiënisch. Daarom worden cash machines steeds populairder.

sensoren

Sensoren voor het meten van temperatuur, vochtigheid, bezetting, het open of toe zijn van een deur, ... ontdek onze draadloze sensoren!

beheren van personeel

Van CV's verwerken, over onboadering tot het beheer van uw personeel hun documenten, lonen, vergoedingen en vormingen.

planning van personeel en roosteren

Van zodra personeel in shiften werkt en in teams, is het plannen van personeel en het communiceren over wie, wanneer, welk rooster heeft een uitdaging..

tijdregistratie, werkuren registreren

Een efficiënte oplossing om de werkuren te registreren van het personeel en deze te verwerken en door te geven naar het Sociaal Secretariaat.

kassa's om snel te werken

Een moderne, innovatieve kassa waarmee iedereen direct aan de slag kan. In één oogopslag is alles duidelijk. 
Dit is kassa software waarvoor de kassa medewerk(st)ers volstaan met een paar minuten uitleg om er vlot mee weg te zijn. 
Deze kassa software kan gekoppeld worden aan vrijwel elke andere software & hardware.

touch

Kassa bediening via touchscreen

Wie gewend is van werken met een aanraakscherm wil niet meer anders. De touchscreen navigatie is logisch opgebouwd zodat een product razendsnel gevonden en aangetikt wordt.

zoeken op naam

Of zelfs op een stuk ervan

Soms geniet het de voorkeur om te kunnen zoeken op productnaam. De zoekfunctie geeft per ingetypte letter real-time de zoekresultaten. Hierdoor kunnen items razendsnel getikt worden..

zoek op nummer

Zoeken op PLU nummer kan ook

Oudere kassa's werkten vaak enkel op PLU nummers van producten. Medewerkers kennen de opbouw en dus kan ook op deze manier gewerkt worden door deze medewerkers.

barcode | QR codes

Scan barcodes aan de kassa

Het werken met barcodes en deze inscannen aan de kassa werkt snel en correct. Met de software kunnen zelf ook barcodes en QR codes gegenereerd worden en labels geprint worden.

RFID tags

Autoscan RFID tags aan de kassa

Ook de RFID technologie wint steeds meer terrein. RFID tags kunnen namelijk automatisch gelezen worden wanneer goederen doorheen een 'antenne poort' gaan en in enkele seconden verwerkt.

cloud kassa's

Beheer uw kassa's via de cloud

Uw kassa of kassa's in één of meerdere vestigingen via een webpanel beheren? Het kan! Of u nu 1, 10, 100 of >1000 kassa's operationeel hebt, echt cloudbeheer zorgt voor een zeer efficiënte werking.

nuttige functies

API-integratie

Integratie en automatisatie

Voor ontwikkelaars hebben we een API ontwikkeld die de integratie echt eenvoudig maakt. 
Daarnaast hebben we reeds tal van operationele  integraties gerealiseerd die 'out of the box' geïmplementeerd kunnen worden. Natuurlijk ook met alle oplossingen van Lourense®. Vraag gerust informatie.

multi-users

Eén kassa, vele orderpunten?

Met één afreken kassa werken en elke verkoper in de zaak een tablet bezorgen om orders op te nemen? Het kan. Met meerdere weegschalen werken, met meerdere gebruikers door mekaar en met één afrekenkassa, waar gebruikers door mekaar afrekenen? Het kan ook. Er kan heel veel. Vraag demo.

weegschaal

Werkt met vele weegschalen

Dit is ook kassa software voor slagerijen, kaaswinkels, vis handel, groenten en fruit winkels, handelaars in kruiden en specerijen, chocolatiers, verkopers op markten van kip aan 't spit, .... We bieden dan ook een interessant en prijs gunstig gamma aan winkel weegschalen en retail weegschalen. Vraag info. 

thermische (lable) printers

Print labels & tickets

Naast bijvoorbeeld het kassa ticket printen op thermisch papier, is het handig om labels met barcode, prijs en product informatie te kunnen printen. Dit kan gemakkelijk en snel. 
Ook in samenwerking met weegschalen wanneer het voorverpakt(e) vlees, - kaas, - bereidingen, - chocolade, ... betreft. Vraag demo.

cadeau bonnen

Beheer uw gift vouchers

Verwerk eigen gift vouchers en cadeaubonnen zelf, in de winkel. Geef ze aan uw klant geprint, met unieke barcode, of geef uw klant een digitale voucher met automatische vervaldag alerts via de app. Ontwerp zelf - of samen met ons - leuke layouts voor elke gelegenheid.
Vraag info.

credits + abonnementen

Verwerk credits & abo's

Tal van bedrijven baseren hier hun business model op. Het verkopen van dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse abonnementen op 'magazines', 'bloemen', 'ingredienten en recepten voor snelle en lekkere maaltijden', ...
Waarom zou jij dit met jouw zaak ook niet aanbieden? Vraag een demo! . 

kassa's voor elke detailhandel

We bouwen alle toestellen op maat in

Volledige kassa oplossingen voor detailhandel, bakkerijen, slagerijen, chocolade winkels, bloemenwinkels, krantenwinkels, ... samen met apps die u in staat stellen om uw winkel(s) te optimaliseren en het rendement te maximaliseren.

kassa's voor supermarkten

tal van modellen

We kunnen ook maat-kassa-meubelen aanbieden in functie van uw supermarkt. Ongeacht welk kassa concept u voor ogen hebt, wij kunnen het voor u realiseren. Durf vergelijken. Vraag prijs. 

middelen om rendement te verhogen

van kiosken over paystations en wisselgeld automaten tot ESL

We hebben een assortiment aan kiosken voor zowat elke toepassing: bestel kiosken, informatie kiosken, betaalkiosken, loyalty kiosken, ... Verder ook cash management systemen, wisselgeld toestellen, pay stations.  

cloud pos RD

Vul dit formulier in of bel ons: +32 50 950 951