cloudpos horeca catering

De configuratie hier voorgesteld is geschikt voor catering bedrijven en traiteurs.
De manier van werken is zeer specifiek: een cateraar maakt offertes voor de feesten, facturen (en eventueel creditnota's). Er wordt eigenlijk niet met een 'kassa' zoals in een restaurant gewerkt. Toch is deze activiteit ook GKS plichtig en dient er met een Fiscale Data Module gewerkt te worden. Om die reden bieden wij Cloudpos Horeca Catering Gks aan

cloudpos horeca catering gks

Intuïtief Geregistreerd Kassa Systeem speciaal voor catering, traiteur en feestzalen.
Werkt op zowat elke laptop of pc. (Met een recente versie van Windows OS, Windows 7, Windows 8, Windows 10) 
Werkt met iPad®, Android® & Windows® tablets voor orderopname of als keukendisplay.
Werkt met iPhone® en Android® smartphones voor orderopname.

Eenvoudig beheer van uw horeca zaak via de cloud.
Een webpanel met alle mogelijkheden die nodig zijn om uw zaak te optimaliseren en te maximaliseren.

kassa

Een goed, geïntegreerd kassa systeem met een API waardoor het vlot integreert met overige software en hardware is vitaal voor retail en detailhandel. 

klanten beheer

Klanten efficiënt beheren en ermee communiceren is vitaal. Met dit platform hebt u direct de beste oplossing die er bestaat er beschikking, incl. API. 

digitale klantenkaart

Opzoek naar een oplossing om met een digitale klantenkaart te starten? Praat dan zeker eerst eens met ons. Dit is de toekomst. 

webshop | smartphone & sociale media bestel app

Een eenvoudig, simpel te beheren website en webshop platform speciaal gemaakt voor retail. Een leuke ervaring voor iedereen.  

betaal app
Smartphone betalngen zijn voor u als handelaar het meest voordelige. Hun smartphone hebben uw klanten altijd bij, hun portefeuille vaak niet.
betaalterminals

Betaalkaarten aanvaarden aan het voordeligste tarief. De goedkoopste tarieven, de goedkoopste betaalterminals en toch top kwaliteit en uitstekende service.

reservaties

Het online reserveren gemakkelijk gemaakt. tafel reservaties in horeca; tafels, stoelen, glazen, bestek, ... bij events; seats bij een voorstelling; ...

informatie en bestel kiosk

Steeds meer winkels werken met informatie en bestel kiosken in hun winkel om klanten nog beter te helpen. Van tafelkiosken tot grote kiosken.

bezoekers beheer | bezoekers tellen

Ken uw bezoekers. Weet hoeveel bezoekers er in uw zaak zijn. Weet wie ze zijn. Belangrijk naar brandveiligheid en wanneer er een incident gebeurt. 

GKS

Offertes maken, Facturen maken, Creditnota's maken; die opgeslagen worden in de Fiscale Data Module, De Zwarte Doos™. Vanop elk toestel dat u wilt, via het webpanel in de Cloud. Efficiënt. 

klanten database

Hou snel en gemakkelijk een klantendatabase bij, zowel van bedrijven als particuliere klanten waarvoor u offertes maakt en waaraan u factureert. KBO integratie: u vult BTW nummer in, correct bedrijfsgegevens worden uit KBO aangevuld. 

product database

Een product database voor horeca producten met hun verschillende BTW tarieven. Eenvoudig en snel te beheren via het webpanel. Indien gewenst kunnen barcodes worden gegenereerd en kan er met product nummering gewerkt worden.

api

Eenvoudige en snelle integratie via onze API maakt het mogelijk om met tal van andere apps die u gebruikt te integreren. Het contactformulier van uw website bijvoorbeeld. Uw productiebeheer pakket. Bvb: Exact Online waar reeds gecertificeerde integratie mee is. 

e-mail

Verstuur vanuit de applicatie e-mail naar uw klanten. Offertes, facturen, creditnota's, ... en volg op of uw klant deze geopend heeft. 
Verstuur ook gepersonaliseerde nieuwsbrieven naar uw klanten en bouw zo een sterkere relatie op met uw klanten. 

u kan uitbreiden

U kan op elk moment verder uitbreiden met eigen Cloudpos™ modules en met apps van derden die reeds geïntegreerd zijn. Voorbeelden: Kassa, Online Order™ (webshop, QR code scannen en menukaart krijgen om te bestellen), Reservatie module voor tafels, zalen, materiaal, enz.

cloudpos gks om snel te werken

Een moderne, innovatieve oplossing voor traiteur en catering waarmee iedereen direct aan de slag kan. In één oogopslag is alles duidelijk. Als GKS met 'zwarte doos' of zonder. GKS Certificatie: BDCC002.

de zwarte doos

touch

Kassa bediening via touchscreen

Wie gewend is van werken met een aanraakscherm wil niet meer anders. De touchscreen navigatie is logisch opgebouwd zodat een product razendsnel gevonden en aangetikt wordt.

zoeken op naam

Of zelfs op een stuk ervan

Soms geniet het de voorkeur om te kunnen zoeken op productnaam. De zoekfunctie geeft per ingetypte letter real-time de zoekresultaten. Hierdoor kunnen items razendsnel getikt worden..

zoek op nummer

Zoeken op PLU nummer kan ook

Oudere kassa's werkten vaak enkel op PLU nummers van producten. Medewerkers kennen de opbouw en dus kan ook op deze manier gewerkt worden door deze medewerkers.

barcode | QR codes

Scan barcodes aan de kassa

Het werken met barcodes en deze inscannen aan de kassa werkt snel en correct. Met de software kunnen zelf ook barcodes en QR codes gegenereerd worden en labels geprint worden.

RFID tags

Autoscan RFID tags aan de kassa

Ook de RFID technologie wint steeds meer terrein. RFID tags kunnen namelijk automatisch gelezen worden wanneer goederen doorheen een 'antenne poort' gaan en in enkele seconden verwerkt.

cloud kassa's

Beheer uw kassa's via de cloud

Uw kassa of kassa's in één of meerdere vestigingen via een webpanel beheren? Het kan! Of u nu 1, 10, 100 of >1000 kassa's operationeel hebt, echt cloudbeheer zorgt voor een zeer efficiënte werking.

catering gks

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vul dit formulier in of bel ons: +32 50 950 951