B.I.-analytics

Business Intelligence toepassingen zijn belangrijkte tools voor wie met data aan de slag wil. Of het nu gaat om 'small data' of 'big data', business intelligence analytics apps helpen om antwoorden te vinden op vele vragen, gevonden in de vele data. Hierdoor kunnen financiële beslissingen op elk vlak met een grotere zekerheid genomen worden wat beter is voor iedereen..

B.I.analytics consultancy

Haal méér inzichten uit uw data om als bedrijf nog beter te presteren.
We brengen de data uit de verschillende systemen binnen het bedrijf - eventueel aangevuld met data van buiten het bedrijf: open data, sectordata, ... - samen. 
We gaan samen na welke grafieken, welke rapporten, welke statistieken en welke kaarten u in één klik tevoorschijn wil kunnen toveren. 
We kunnen op die manier voor een dashboard op maat zorgen met de informatie die u dagelijks nodig hebt, gevisualiseerd. 

B.I.analytics solutions

Voor retail en horeca hebben we reeds heel wat 'kant-en-klare' oplossingen op het vlak van business intelligence analytics. Dit is bugetgunstig. Bovendien zijn het cloudoplossingen die door tal van grote retailers, detailhandels en horeca zaken gebruikt worden en die continue verder uitgebouwd worden met innovatieve functies en mogelijkheden. Om data vanuit verschillende bronnen samen te brengen en rapportage te maken gebruiken we software oplossingen in de cloud die eenvoudig zijn in gebruik en budgetvriendelijk. 

B.I.analytics data improvement

Historisch opgebouwde data is vaak onbetrouwbaar geworden. 
De data kan verouderd zijn doordat de gegevens reeds jaren niet meer up-to-date gebracht zijn. De data kan onvolledig zijn. De data kan onbruikbaar zijn in z'n bestaande vorm, voor verwerking en analyse. 
Wat zou het voor u en uw zaak opleveren wanneer deze data WEL correct zou zijn? We werken het graag voor u uit. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.
Daarna maken we een analyse, een actieplan én we voeren het ook uit.

B.I.-analytics info

Vraag info, demo of offerte, vul dit formulier in, of bel ons: +32 50 950 951